Op dit moment is er geen expositie in kuS. Kijk in de agenda voor meer info!
Geen toekomstige activiteiten gevonden.

>> agenda

Etalagexpo: Kimberley Hameleers

Wanneer binnen in het kunstencentrum tentoonstellingen worden afgebroken of ingericht, bieden de ETALAGEXPO’S van kuS onder curatorschap van Anne van der Sligte een podium aan jonge of beginnende kunstenaars uit de regio. Deze keer is het de beurt aan Kimberley Hameleers (21 jaar, Heerlen) 2de jaars social worker in Sittard.

Hoe omschrijf je het werk van Kimberley Hameleers, of hoe ze het zelf graag noemt: haar Millylillart?
“Beeldende, knip-, plak- en kijkdoosfotografie, ” antwoordt ze. “met krachtige vrouwen die, vol zelfvertrouwen, weten hoe ze een situatie moeten aanpakken.” De vrouwen hebben verleidelijke ogen en hun lippen zijn gevaarlijk groot: het spreken (lippen), kijken (ogen) en denken (hoofd) ziet ze als middelen waarmee we uitdagende situaties in het leven te lijf kunnen gaan.

Het vormgeven van je eigen leven, boeit Millylill: “Mijn werk laat zien dat we positief moeten blijven denken en dat we zelf de macht in eigen handen hebben over het leven.”

U krijgt een reeks van tien zwart-wit Millylillart werken te zien tijdens deze etalagexpo. Bent u benieuwd naar het werk van Kimberley Hameleers? Bekijk dan haar werk vanaf dinsdag 31 maart t/m vrijdag 10 april in de etalage van kuS in de Willemstraat.

Hebt u vragen aan Kimberley? Of wilt u reactie geven op haar werk?
Dan kunt u haar mailen op limmelie@hotmail.com
> terug naar boven