Op dit moment is er geen expositie in kuS. Kijk in de agenda voor meer info!
Geen toekomstige activiteiten gevonden.

>> agenda

(h)ear - experimental audio research 15

Aki Onda
Mike Kramer
(h)ear dj

Deze editie zijn wij trots te kunnen vermelden dat AKI ONDA (USA/JAP) de vijftiende editie van (h)ear komt invullen. Aki is het meest bekend door zijn improvisationele benadering in experimentele muziek en geluidskunst. Verwacht het gebruik van een breed scala aan instrumenten. Beeld en geluidskunstenaar MIKE KRAMER zal deze keer een optreden verzorgen waarbij hij gebruik zal maken van field recordings en live gegenereerde beelden gegenereerd door de 'synchronator'. Tevens is hij de initiator van de (h)ear avonden. Een avond vol met verassingen is gegarandeerd!

open 20.30 - aanvang 21.00 - gratis entree


Aki Onda (USA/JAP)

Aki Onda is een electronisch muzikant, componist en fotograaf. Hij is geboren in Japan en woont momenteel in New York. Hij is met name bekend geworden met zijn Cassette Memories project waarbij gebruik wordt gemaakt van een 'geluidsdagboek' van field recordings welk hij in de laatste 20 jaar heeft verzameld. Zijn favorite 'instrument' is een cassette walkman. Niet alleen gebruikt hij de walkman om op te nemen maar gebruikt hij een veelvoud ervan ook fysiek in zijn optredens. In een ander voorbeeld van zijn performances, Cinemage, wordt gebruik gemaakt van dia's waarbij begeleidend live met gitaar geimproviseerd wordt. Onda heeft met artiesten als Michael Snow, Ken Jacobs, Alan Licht, Loren Connors, Oren Ambarchi, Noël Akchoté, Jac Berrocal, Linda Sharrock en Shelley Hirsch samengewerkt.
http://www.akionda.net
http://www.discogs.com/artist/Aki+Onda

Mike Kramer (NL)

Mike Kramer's activiteiten strekken zich uit van het bouwen van klank- en lichtinstallaties, dj'ing en het creeëren van experimentele muziek. Tevens is hij initiator van de (h)ear avonden. Naar aanleiding van een serie klankinstallaties met de titel 'Whispering Wall' zal Mike Kramer een performance uitvoeren met fieldrecordings die hij in 2009 heeft gemaakt in Mali. Hierbij maakt hij gebruik van de door Bas van Koolwijk en Gert-Jan Prins ontwikkelde 'synchronator', een apparaat welk geluid omzet in beeld. Alweer een experiment in de wereld van klank en beeld. Verwacht o.a. een fusie tussen relaxte geluiden en zenuwslopende videobeelden.
http://www.discogs.com/artist/Mike+Kramer

(h)ear dj

Verwacht het onverwachte.


(h)ear #15
Aki Onda (live), Mike Kramer (live), (h)ear dj
28 05 10 - open 20.30 - aanvang 21.00 - gratis entree

> terug naar boven


Foto's expositie