Op dit moment is er geen expositie in kuS. Kijk in de agenda voor meer info!
Geen toekomstige activiteiten gevonden.

>> agenda

 

Oneindigheid in kuS

 

Vanaf 21 november 2011 is het kunstcollectief Studio Oneindigheid in kuS neergestreken.

Het collectief bestaat uit de jonge kunstenaars Guusje Sijbers, Charlotte Lagro, Joep Vossebeld, Steffen Kraska, Chaim van Luit en Jörg Theissen, allen in 2011 afgestudeerd aan de ABK in Maastricht.

 

Dit najaar namen zij deel aan de Open Source Urban Campus (O.S.U.C). is een post-academische studie- dat een initiatief is van kuS uit Heerlen en kunstencentrum Hedah en de Academie voor Beeldende Kunsten in Maastricht. Het thema van de eerste O.S.U.C reeks: Let’s talk about reality is een uitnodiging om de vele vragen naar de positionering van artistieke praktijken in een complexe sociaal-politieke werkelijkheid aan de orde te stellen. En zo tot nieuwe opties door te dringen.

 

Studio Oneindigheid zal in kuS gaan werken aan een onderzoek t.b.v. een kunstwerk dat in 2012 in Aken gerealiseerd zal worden. Op 2 december worden hun bevindingen in kuS gepresenteerd.

 

Presentatie

Vrijdag 2 december, 20:00 uur


This project is powered by (h)ear during their presentation on friday 2 december/Dit project is ondersteund door (h)ear tijdens hun presentatie op 2 december.
(www.h-ear.org)
> terug naar boven


Foto's expositie