Op dit moment is er geen expositie in kuS. Kijk in de agenda voor meer info!
Geen toekomstige activiteiten gevonden.

>> agenda

2de Open dag Kunstflat Voorterstraat 
Zaterdag 14 januari 2012 van 11.00 – 13.00 uur.

 

Het laatste half jaar heeft de woningstichting Land van Rode uit Kerkrade één van de hoogbouwflats aan de Voorterstraat ter beschikking gesteld aan kunstenaars. Eerst zijn er tijdens de expositie Lak aan Braak (kuS) muurschilderingen aangebracht. Buiten, maar vooral binnen. Curator Jens Besser. In de maand oktober bood het gebouw ruimte aan de eerste Open Source Urban Campus (OSUC). Een experimentele opleiding waarbij kunstenaars in een rauwe werkomgeving, middenin een woonwijk, aan het werk gingen. En ook deze resultaten mogen er zijn.

 

Wij willen u graag de resultaten laten zien.

Daarom organiseren woningstichting Land van Rode en KuS/Tejohaas een 2de open dag op zaterdag 14 januari 2012 van 11.00 – 13.00 uur. Locatie: Voorterstraat 61-259, Kerkrade.

 

De locatie is erg speciaal door het verleden en de toekomst van het gebouw. Begin 2012 zal het gebouw worden gesloopt. Kort na de open dag zal het gebouw worden overgedragen aan het sloopbedrijf Beelen BV. Een bezoek aan de open dag is een bijzondere gelegenheid om afscheid te nemen van het gebouw en nog een keer te genieten van de mooie uitzichten. Iedereen is vrij om op die dag zelf foto’s te maken. De mooiste foto’s kunnen meedingen naar een prijsvraag, met een bijzondere prijs. Prijs blijft even geheim, maar het heeft wel te maken met de sloop van het gebouw.

 

Deze uitnodiging geldt nu voor iedereen. Wij hopen ook veel omwonenden te mogen begroeten. De uitnodiging zal via kranten, e-mail en sociale media worden verspreid. U mag de uitnodiging verder verspreiden. Graag zelfs.

 

Wij hopen u allemaal te mogen ontvangen op deze open dag. U bent verzekerd van een bijzondere ervaring. En wij zijn erg trots dat dit is bereikt.

> terug naar boven