Op dit moment is er geen expositie in kuS. Kijk in de agenda voor meer info!
Geen toekomstige activiteiten gevonden.

>> agenda

(h)ear 36 - experimental audio research

A Challenge of Honour
Chaometric
Mindhead DJ

Op 9 juni aanstaande speelt Nederland vanaf 18.00 uur tegen Denemarken. De uitslag laten we in het midden. Wat we wel alvast weten is dat aansluitend vanaf 20.30 (h)ear haar deuren opent voor een stevige editie beeld en geluid. De Amsterdamse videomaker Chaometric zal zorgen voor verrassend beeldmateriaal met een heel eigen signatuur. Daarnaast zal A Challenge of Honour, na een lange muzikale carrière, haar laatste show spelen... Bij (h)ear in Heerlen welteverstaan! Naast de live sets hebben we ook te gast Mindhead die een DJ set zal verzorgen. Let op; bij binnenkomst gratis consumptie!

A Challenge of Honour (NL)
Peter Savelkoul (musician/producer/performer)
Sinds 2000 stuurt Peter Savelkoul (A Challenge Of Honour) zijn muziek vanuit Sittard de wereld rond. Dit resulteerde in een diversiteit van albums, singles en ep's. Zijn muziek werd al snel in het hokje van 'Martial Industrial' geplaatst, al vindt hij zelf dat de muziek niet zo nodig in een hokje thuishoort. Live heeft hij met het project A Challenge Of Honour o.a. in Spanje, Portugal, Duitsland, België, Finland, Rusland en de Ukraine gespeeld. Slechts enkele keren was hij in Nederland live te zien. Eén van die spaarzame keren was bij onze samenwerkingspartner Intro in situ in Maastricht.
In oktober zal het laatste album uitgebracht worden door het Engelse label Peripheral Records die ook de meest recente 7" hebben uitgebracht. Hierna zal het project op ijs worden gelegd. Zaterdag 9 juni is de laatste keer dat A Challenge Of Honour live zal optreden. Tijdens dit laatste optreden zal hij worden ondersteund door Roger van der Putten op gitaar.
www.achallengeofhonour.com

Chaometric (NL)
Chaometric werkt sinds 1997 als art director, ontwerper en filmmaker. In de afgelopen jaren heeft hij veel aandacht besteed aan het creëren van een divers maar ook zeer herkenbare 'handtekening'. Hij heeft gewerkt met legendarische bands en DJ's. Zijn werk wordt wereldwijd tentoongesteld en verschijnt regelmatig in galerieën, musea, clubs, filmfestivals en op speciale buitenlocaties. Chaometric's werk blijft subjectief en is grotendeels gedreven door intuïtie, met de nadruk op het bestuderen van materiaal voor het ontwerpproces, en door het experimenteren met verschillende manieren om te communiceren in en met een verscheidenheid van media.
www.chaometric.com

Mindhead DJ
Naast de live sets hebben we ook te gast Mindhead die een DJ set zal verzorgen. Verwacht intense, duistere ambient met af en toe trage logge beats.


open: 20.30
start: 21.00
entree: 5,00 euro + gratis consumptie!

Locatie:
Kunstencentrum Signe
Willemstraat 91a Heerlen
Nederland
Reserveringen: +31 (0)6 30101682 /
info@h-ear.org> terug naar boven


Foto's opening


Foto's expositie