Op dit moment is er geen expositie in kuS. Kijk in de agenda voor meer info!
Geen toekomstige activiteiten gevonden.

>> agenda

KuS op de Kunstvlaai ‘INexactly THIS’
23 november t/m 2 december

Lokatie: Voormalig Sint Nicolaas Lyceum | Prinses Irenestraat 21 Amsterdam

KuS is een van deelnemers op de alternatieve kunstbeurs de Kunstvlaai in Amsterdam en presenteert daar de installatie ‘Three magnets van Jan Willem Deiman die in het kader van het jaarprogramma ‘Heerlen als,’ is gerealiseerd. Tevens toont kuS de video van Tilmann Meyer Faje die de registratie weergeeft van zijn installatie ‘Nooit voltooid’ die hij in de periode 25 juni t/m 21 juli in KuS heeft gepresenteerd, zie link.

De installatie van Jan Willem Deiman zal na de Kunstvlaai bij KuS te zien zijn in de periode: 7 december t/m 16 december. Zie verder agenda: 

Kunstvlaai 
De Kunstvlaai stimuleert al meer dan tien jaar onafhankelijk denken en vernieuwende samenwerking in de beeldende kunst. Als ‘Festival of Independents’ zet de Kunstvlaai zich in om unieke (inter-) nationale kunstenaarsinitiatieven en kunstopleidingen te tonen. Nieuwe modellen en methoden van (zelf-)organisatie en alternatieve vormen van autonoom werken krijgen met deze editie bijzondere aandacht. Het model voor het festival ‘INexactly THIS’ is geïnspireerd op bepaalde wiskundige formules die, vergelijkbaar met de structuren van onafhankelijke kunstorganisaties, cruciale ruimte voor inschatting en experiment geven.
Zie ook: www.kunstvlaai.nl, met daarop verdere informatie.
> terug naar boven


Foto's expositie