Op dit moment is er geen expositie in kuS. Kijk in de agenda voor meer info!
Geen toekomstige activiteiten gevonden.

>> agenda

(h)ear presenteert...

Michel Banabila/Radboud Mens/Marco Douma


Tijdens opening expositie 'LANDSLIDE' live AV-show van

Banabila/Mens/Douma

i.h.k.v. Dutch Mountain Film Festival (DMFF)


Michel Banabila/Radboud Mens/Marco Douma
Tijdens de opening van de Expositie 'LANDSLIDE' zullen Banabila/Mens/Douma een live AV-performance spelen. Verwacht hierbij een gewaagde balans tussen verfijnde electronica en meer spannende lagen met ritmes en pulsen - van Ambient tot Dance for the Mind - bijgestaan door prachtige videobeelden van de hand van Marco Douma.

www.youtube.com/watch?v=SP7c2NH4MJY


Michel Banabila is een in Amsterdam geboren en vanuit Rotterdam werkende componist, geluidskunstenaar en producer. Het begin van zijn carriere stond voornamelijk in het teken van kwalitatief hoogstaande, experimentele ambient met vaak invloeden uit wereldmuziek. Zijn pionierswerk in het genre bevat samenwerkingen met talloze musici uit diverse stijlen. Meer recent werk laat steeds vaker invloeden uit de dance horen.

www.banabila.com


Radboud Mens is een geluid-artiest wiens werk is geworteld in en zich blijft ontwikkelen onder de brede definitie van hedendaagse muziek. Zijn vroege werk had een voorkeur voor noise, later werk heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van minimal-techno, glitch en experimentele dub. Mens gebruikt elektronische technologie om microscopische geluiden te bewerken. Zijn geluidswereld is in een voortdurende staat van tijdelijke en rumtelijke flux en omvat gevonden geluiden en invloeden vanuit de media

www.radboudmens.com


Marco Douma is een multidisciplinair/multimediair hedendaagse kunstenaar op digitaal gebied. Hij concentreert zich op (bewegend) beeld en geluid. De werken hebben ten doel de kijker naar een andere werkelijkheid mee te nemen. Tijd en ruimte worden opgeheven waardoor er een moment van innerlijke reflectie ontstaat. Betekenislagen worden op subtiele wijze verwerkt in beelden die uit het dagelijks leven komen.

www.marcodouma.comPartners

kuS

(h)ear - experimental audio research

Greylight Projects

DMFFLocatie

kuS / Willemstraat 91a, heerlen, NL

Tijd: opening expositie 19.00 uur / aanvang concert 20.30

+31(0)455741653

info@kunstencentrumsigne.nl


Dutch Mountain Film Festival (DMFF)

http://v2013.dmff.eu

> terug naar boven