Op dit moment is er geen expositie in kuS. Kijk in de agenda voor meer info!
Geen toekomstige activiteiten gevonden.

>> agenda

Klankkunst tijdens (h)ear #47 in kuS
Live muziek van Alberto Boccardi en Martijn Comes

Op 26 april vindt weer een regulier (h)ear event plaats. Deze keer met de Italiaanse klankkunstenaar ALBERTO BOCCARDI en van eigen bodem elektro-akoestisch A/V artiest MARTIJN COMES.

Alberto Boccardi (IT) is ingenieur en elektronisch muzikant. Hij kreeg zijn BA in aerospace engineering in Politecnico van Milaan en behaalde zijn diploma aan de International Academy of Music aan het Conservatorium van Milaan. Hij is ook componist van muziek voor audiovideo installaties, dans, theater en korte films. Hij speelde o.a. met Ben Frost, Barn Owl, Lawrence Engels, Mika Vaino, Nicola Ratti, Lorenzo Senni, Attila Faravelli, Enrico Coniglio. Alberto toerde in Italiƫ, VS, Canada, Rusland en Europa.

Martijn Comes (NL) is een Nederlands componist die is gespecialiseerd in nieuwe media, geluidsontwerp en elektro-akoestische compositie. Hij studeerde af aan de Academie voor digitale communicatie in 2004 met een proefschrift over live optreden met de hulp van digitale media en studeerde compositie voor film aan het Conservatorium van Amsterdam (2010). Hij schreef verschillende werken op basis van onderzoek in populaire, eigentijdse en klassieke muziek.

Locatie: kuS, Willemstraat 91a, Heerlen, NL
Datum: 26 April
Open: 20.30 | Aanvang: 21.00
Entree: 5,00 euro
Kijk voor meer info op www.h-ear.org
> terug naar boven


Foto's expositie