Op dit moment is er geen expositie in kuS. Kijk in de agenda voor meer info!
Geen toekomstige activiteiten gevonden.

>> agenda

Panelgesprek in kuS
n.a.v. de expositie ‘Serge Heederik - de tragiek overwonnen’

Aanstaande zondag 5 juli vanaf 14.30 uur houden wij tijdens de finissage van de expositie ‘Serge Heederik - de tragiek overwonnen’ een panelgesprek onder gespreksleiding van Hans op de Coul.
Hans heeft jarenlange ervaring met het maken van radioprogramma’s, is zelfvernoemd ‘kunstgek’ en heeft een brede kijk op allerlei onderwerpen. Hij is derhalve een uitermate geschikt persoon om tijdens ons panelgesprek als moderator op te treden.

I.h.k.v. de expositie ‘Serge Heederik - de tragiek overwonnen’ doelen wij qua onderwerpen op een brede inzet met wellicht spontane invalshoeken, waarbij de tragische geschiedenis als ook alle bijbehorende vraagstellingen n.a.v. het overlijden van Serge aan de orde (kunnen) komen, maar zeker ook gesproken zal worden over zijn nalatenschap qua werk en schrift, de expositie daarbij als uitgangspunt nemende.

Wij nodigen een ieder uit om dit gesprek te bij te wonen en indien gewenst van reacties of inhoudelijke aanvulling te voorzien. Het gesprek zal plaatsvinden op zondag 5 juli.

Locatie: kuS (kunstencentrum Signe), Willemstraat 91a Heerlen (NL), info@kunstencentrumsigne.nl | www.kunstencentrumsigne.nl

Wij hopen jou te mogen begroeten op zondag 5 juli vanaf 14.30 uur

kuS | kunstencentrum Signe
Willemstraat 91a, 6412 AP Heerlen
+31 (0)45 5741653 Nederland
info@kunstencentrumsigne.nl

> terug naar boven