Op dit moment is er geen expositie in kuS. Kijk in de agenda voor meer info!
Geen toekomstige activiteiten gevonden.

>> agenda

Willemstraat_1defdef
17-06-06 / 30-07-06

Op zaterdag 17 juni , om 15.00 uur, wordt in kunstencentrum Signe aan de Willemstraat te Heerlen de tentoonstelling

Willemstraat_1defdef geopend.

Tegen de achtergrond van het voornemen van de Gemeente Heerlen om van de Willemstraat een cultuurboulevard te maken, toont een aantal grafisch vormgevers hun visie op deze plannen. Ook de nieuwe stedenbouwkundige realiteit die bijvoorbeeld door het Maankwartier zou kunnen ontstaan, zal hierbij aan bod komen..

Grafische vormgeving is de laatste jaren sterk veranderd, o.a. door toepassingen van nieuwe media. De tentoonstelling Willemstraat_1defdef laat zien hoe breed het werkveld van de grafisch vormgever is: van een concrete folder voor ondernemers tot een interactief programma over de waardering van de Willemstraat.

Deelnemers aan de tentoonstelling zijn Janneke Vlaming, Roel Frings, Ruud Hendrikx, Bert Hofman, Boudewijn Habets, Dirk Dehing, Maarten Mulders en Truy Tran. De laatste twee zijn studenten van de Hogeschool Zuyd, die afstuderen op een project dat in Signe te zien zal zijn.

Medewerking verlenen grafisch vormgever Erik Sleijpen (het vormlab) en namens Signe Jules Beckers, Romy Finke en Toon Hezemans.

Deze expositie werd mede mogelijk gemaakt door Van Hooren Drukkerij Heerlen.

> terug naar boven


Foto's opening


Foto's werk