Op dit moment is er geen expositie in kuS. Kijk in de agenda voor meer info!




Geen toekomstige activiteiten gevonden.

>> agenda





(h)ear - experimental audio research 1
dinsdag 18 maart 2008

Kouhei Matsunaga (live electronics) / (h)ear dj

Op dinsdagavond 18 maart om 20.00 uur zal in kuS (kunstencentrum Signe) de Japanse geluidskunstenaar Kouhei Matsunaga een live audio performance geven en zal daarmee het startschot geven aan (h)ear, een nieuw cultureel initiatief in Heerlen.

Kouhei Matsunaga
Kouhei Matsunaga uit Osaka, Japan maakte in 2001 zijn eerste Europese tour. Hij werd toen beïnvloed door Duitse bands als Der Plan en Can. Er volgde nog twee tours door Europa en nu is hij weer in Berlijn. Omdat hij een expositie en optredens zal verzorgen in Parijs is het mogelijk hem een tussenstop in Heerlen te laten maken. Hij zal de bezoekers verrassen met experimentele klanken uit zijn elektronische laptop set.
Tijdens het optreden kan ook de tentoonstelling HEL met tekeningen van Marcel Ruijters, Gustave Doré en Patrick van Bentum worden bezocht.

(h)ear
kuS stimuleert en communiceert de ontwikkelingen en het debat binnen de beeldende kunst en zoekt daarvoor de randen op door kruisbestuiving met andere kunstdisciplines en instellingen.
(h)ear is een initiatief van kuStenaar Mike Kramer en het Poppodium Nieuwe Nor en richt zich op experimentele audio research door het organiseren van kleinschalige optredens.

(h)ear 1
Kouhei Matsunaga / (h)ear dj
18 03 08 om 20.00 uur, toegang gratis

kuS (kunstencentrum Signe) Willemstraat 91a Heerlen, Nederland
www.kunstencentrumsigne.nl
Voor meer informatie: Mike Kramer
mike@kunstencentrumsigne.nl of 06-30101682





> terug naar boven


Foto's expositie