Op dit moment is er geen expositie in kuS. Kijk in de agenda voor meer info!
Geen toekomstige activiteiten gevonden.

>> agenda

(h)ear - experimental audio research 4
vrijdag 4 juli 2008

4DALADIEZ / Bas Verbeek / Vincent Koreman / Franz Fjödor / staplerfahrer / (h)ear dj

Op vrijdagavond 4 juli om 20.00 uur presenteert kuS voor de vierde keer (h)ear; een experimental audio research. Voor deze (h)ear is het Tilburgse kunstenaars- en muzikantencollectief ‘Vatican Analog’ uitgenodigd. Zij reizen af met 4DALADIEZ. Daarnaast zullen drie leden Franz Fjödor, staplerfahrer en Bas Verbeek onder hun alter ego soleren.
Als laatste heeft Vincent Koreman zich aan de line-up toegevoegd.

Vatican Analog

Het collectief Vatican Analog bestaat uit kunstenaars en muzikanten uit Tilburg, die elkaar
treffen bij tweemaandelijkse thema-avonden in pop/rockpodium 013, waar kunst en muziek elkaar kietelen. Ze organiseren concerten en festivals op elke mogelijke plek in Tilburg en beheren ze hun eigen label.
http://www.vatican-analog.com / http://www.myspace.com/vaticananalog

4DALADIEZ

4DALADIEZ
is de allstarband van Vatican Analog: een samenwerking tussen staplerfahrer, Franz
Fjödor, Neurobit, Bas Verbeek en Vincent Koreman. De gestylde boyband vermengt de esthetiek van de Backstreet Boys met het geluid van free improv acts als My Cat Is An Alien en Ashtray Navigations. Het is moeilijk om deze mannen in een hokje te plaatsen, vooral omdat ieder optreden kan variëren van psychedelische drones met atonale akkoorden tot in-your-face harsh noise erupties. Zij hebben het podium gedeeld met o.a. Vic Chesnutt ft. A Silver Mt. Zion (USA), The Skaters (USA), Usurper (SCO), Nackt Insecten (SCO), Sudden Infant (CH) en The Big City Orchestra (USA). Eerder dit jaar kwam het eerste 4DALADIEZ album uit op het Noorse Goldsoundz label, waar naast Vulcano the Bear ook Sonic Youth's Thurston Moore zijn plaatjes uitbrengt.
http://www.myspace.com/4daladiezrocks

(h)ear

kuS stimuleert en communiceert de ontwikkelingen en het debat binnen de beeldende kunst en zoekt daarvoor de randen op door kruisbestuiving met andere kunstdisciplines en instellingen.
(h)ear is een initiatief van kuStenaar Mike Kramer en het Poppodium Nieuwe Nor en richt zich op experimentele audio research door het organiseren van kleinschalige optredens.

(h)ear 4

4DALADIEZ / Bas Verbeek / Vincent Koreman / Franz Fjödor / staplerfahrer / (h)ear dj
04 07 08 om 20.00 uur, toegang gratis

kuS (kunstencentrum Signe) Willemstraat 91a Heerlen, Nederland
www.kunstencentrumsigne.nl
Voor meer informatie: Mike Kramer
mike@kunstencentrumsigne.nl of 06-30101682

> terug naar boven


Foto's expositie