Op dit moment is er geen expositie in kuS. Kijk in de agenda voor meer info!
Geen toekomstige activiteiten gevonden.

>> agenda

Etalagexpo - Lisanne Janssen
8-10-2008 / 5-11-2008

Wanneer binnen in het kunstencentrum tentoonstellingen worden afgebroken of ingericht, bieden de ETALAGEXPO’S van kuS onder curatorschap van Anne van der Sligte een podium aan jonge of beginnende kunstenaars uit de regio. Deze keer is het de beurt aan Lisanne Janssen (Maastricht) met een grote raamschildering!

Lisanne Janssen zet met getekende fijne lijnen haar handtekening in de etalage van kuS. “Vandaag ga ik kopjes tekenen, alleen maar kopjes. Die gedachte geeft me wel rust!” Vertelt ze lachend.

De knutselmiep die ze vroeger was, huist nog steeds in haar. De basis van haar tekeningen gebeuren met de hand en niet met de computer. “Tegenwoordig is alles mogelijk met de computer en kent iedereen al snel de edele trucjes. Ik wil graag teruggrijpen naar De Ambacht om zo de uniekheid van je eigen handschrift eruit te laten springen. Computer is voor mij een hulpmiddel, niet meer en niet minder.” Ze werkt niet als autonoom kunstenaar, maar is puur illustratief. Het werk dat u deze maand kunt bekijken vraagt dan ook niets van u. Alleen de vraag: vindt u het mooi? 

Bent u benieuwd naar het werk van Lisanne? Vanaf dinsdag 7 oktober t/m  begin november is het werk in de etalage van kuS te bezichtigen.

Hebt u vragen aan Lisanne? Of wilt u reactie geven op haar werk? Dan kunt u haar mailen op lisannejanssen@gmail.com

Ook interessant om te bekijken:
het studieproject Morgen van Lisanne en medestudenten, waar ze de opdracht gekregen hebben om een eigen grafisch vormgevingsbureau op te richten en werkelijke opdrachten in de grafische wereld proberen binnen te halen: http://www.overmorgen.net
> terug naar boven


Foto's expositie